Frea de Vente - BodyUpgrading

Gezonder ouder worden

Gezond ouder worden is een hot thema, toch lees en hoor je overal, veel bewegen, of je hoort gezond eten. Maar beide zijn ruime vaak achterhaalde onderwerpen die niet op goed onderzoek en bewijs zijn gebaseerd. Na ruim 27 jaar training over beiden te hebben genoten over onderzoeken en producten, blijkt dat het heel eenvoudig ligt. Ons lichaam is zo gemaakt dat als we een bepaalde weg inslaan dat je onderbewuste brein zegt, o is dat wat het is, ik wil er meer van, lees dus even door wat ik bedoel….

Afvallen en bewegen

Als je gewend bent 3x per week 5 km hard te lopen, of 10.000 stappen per dag te lopen, gebeurd er na 3 maanden niet veel meer met afvallen, wel  door de zuurstof in je bloed voel je je gewoon fitter. Uit recent onderzoek bleek dat als je meer als 4500 vlotte stappen per dag loopt er zeer weinig meer gebeurd als met 4500.  En dat het goed is om 40 minuten achter elkaar flink te wandelen of fietsen.

Maar er is meer, je spieren hebben daarna binnen 45 minuten een extra proteine boost van 30-50 gram nodig om wat ervan gevraagd wordt op te kunnen bouwen, als dat er niet is en alleen bv koolhydraten zoals fruit of een koolhydraatsnack, dan krijg je snel last van spierpijn en lukt he niet het plaatselijk vet te beinvloeden.  Het voordeel is dat het vet sneller verbrandt en spieren toenemen.

Kijk dus niet alleen naar wat er op de weegschaal gebeurd, hoe zit het van binnen?

Je mag1x per maand  een gratis afspraak met scan met advies maken om je goed te begeleiden, je zie dan wat er met je inner vetgehalte, je vocht in je weefsels, je spierkwaliteit en gewicht, je botdichtheid enz. gebeurd na mijn tips en met behulp van de echt nodige Herbalife producten, ik probeer nl. jou altijd zo voordelig mogelijk ook met je eigen voeding erbij je te helpen.

Dus ook als je gewoon  je spiermassa wilt behouden (dat neemt namelijk af  met de jaren, waardoor mensen een ander figuur ontwikkelen, vaak dikke buik/maag en steeds dunnere benen) ondanks het lopen/fietsen.

Ik hoop dat je deze eenvoudige info nuttig vond, tot de volgende keer weer, gezonde groetjes , Frea

 

 

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 40 reviews.