Frea de Vente - BodyUpgrading

De heerlijke H24 Proteinerepen al geproefd?

 

Even aandacht voor  fantastisch product in de H24 lijn: De H24 Proteinenreep!! Nodig voor je spieropbouw en vetverbranding!

Ik dacht eerst dat hij alleen voor sporters was, maar het is dus voor iedereen met alleen actieve leefstijl, dat kan dus ook als je de hele dag regelmatig door lekker in beweging bent op je werk of dat je recreatief lekker wat kilometers moet fietsen, lopen of wandelen. Iedereen is wel bezig met bewegen of recreatieve sport.

Een echt lekker en gezond tussendoortje, lekker in plaats van fruit of  een  eenzijdig koekje en weet je, ik zoek altijd naar lekkere proteinedingen zonder suikers en troep, nou dat is toch lastig zeg, maar deze zijn  echt top. Hier zit dus maar 1,9 gram suiker per reep in en wat denk je van de goiede soort proteinen? 21 gram per reep, dat is serieus he, daarom superfijn voor sporters en ook voor jou en mij !

En ze zijn verrukkelijk, je leest er verder alles over op: bodyupgrading.nl.  Wij nemen ze mee op vakantie omdat we dan zeker ook goed  bewegen.

Bijna ieder mens heeft een chronisch proteinengebrek omdat onze voeding teveel koolhydraten bevat, daardoor ontstaan heel wat problemen.  Als je af wilt vallen lukt dat niet om slank te worden of blijven en ga je jo jo-en. Het is heel moeilijk om zelf de ultieme balans van de juiste koolhydraten, proteinen en vetten met alle benodigde juiste hoeveelheden vitaminen, mineralen en spoorelementen samen te stellen, Herbalife Nutrition heeft dat voor u gedaan ,met veel aanvullende specifieke producten, vandaar het enorme wereldwijde succes van de Herbalife voedingsproducten en tussendoortjes

Mensen met een rustige levensstijl hebben al minimaal 1 gram hoogwaardige proteinen uit diverse altijd plantaardige bronnen per kg. lichaamsgewicht nodig, verdeeld over de dag in bv 3 a4 keer per dag (waarvan 2 tussendoortjes)

WIST JE DAT… als je veel beweegt op je werk en nog eens sport op die dag  bv. 2 gram  en serieus sport  wel tot 4 gram  proteine PER KILO lichaamsgewicht nodig, tussendoor en na de sport voor de spieropbouw en vetverbranding!

De populaire proffessionele of serieuze H24 lijn met ook  een  Sportshake voor de recreatieve sporter, NU dus ook in een makkelijke lekkere reep!!voor elke sporter en iedereen met een actieve lifestyle!

DE H24 voedingslijn kunt u ook zien in de folder op bodyupgrading.nl

Veel bekende sporters en sportteams overal ter wereld kiezen voor een meer verantwoorde voeding, die door sportwetenschappers is samengesteld. Nu ook weer door bijvoorbeeld individuele sporters in Tokyo bij de Olypische en  Paralympische spelen.

Deze sporters zijn erg enthousiast over de H24 Herbalife Nutrition ondersteuningsprodukten.

Reklame ziet u niet in bladen of TV omdat het allemaal van mond tot mond werkt via Officieele Nutrition Memberships. Bodyupgrading.nl is al 29 jaar Member! Even proeven he!

Blijf fit en (wordt)slank met Herbalife! Bestel  met altijd bodemprijzen en nieuwe producten bij: bodyupgrading.nl

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.