Frea de Vente - BodyUpgrading

De gezonde Afslankcapsule, Wij hebben het!

Ontdek ons nieuwste gepatenteerde topproduct dat net zo hard werkt als jij, de hele dag door! Ontdek Phyto Complete:

Onze capsules zijn ontworpen om de tailleomtrek te verminderen en buikvet aanzienlijk te verminderen! De resultaten zijn verbluffend, dus zorg ervoor dat je ze meet!

Het is essentieel om ons afslankprogramma te volgen met een uitgebalanceerd voedingsplan, waardoor het weggehouden vet op lange termijn weg blijft.

Voordelen van Phyto Complete:

  • Bevat vitamine C en B3: draagt bij tot vermindering van vermoeidheid 
  • Bevordert bewezen de vermindering van de taileomvang en buikvet dankzij Fiit-NS™
  • Langdurige effecten met een uitgebalanceerd voedingsplan
  • Jouw lichaam sneller ‘klaar voor de zomer’

Kies voor gemak met ons Afslankpakket inclusief 2 Herbalife Shakes of Express maaltijdrepen en 1 maaltijd rijk aan groenten, waarbij de helft van de koolhydraten worden verminderd voor een sneller en gezond resultaat. Voel je geen honger en behoud je energie met ons aanbod voor een hele maand inclusief 2 maaltijden per dag, met of zonder de toevoeging van Phyto Complete.

Voor langdurige effecten raden we aan om onze hoogwaardige, uitgebalanceerde Proteïne Shake of Expressmaaltijdreep (met dezelfde samenstelling) als ontbijt of lunch te gebruiken.

Elke pot bevat 60 capsules! Neem tweemaal daags een capsule voor een optimale ondersteuning van je gezondheid! Met één potje Phyto Complete kom je dus een hele maand door.

Onze formule is samengesteld uit de beste ingrediënten zoals Guarana (natuurlijke cafeïne), Grapefruit, Groene Thee, Druiven, Zwarte Wortel, en Fiit-NS™, een zorgvuldig wetenschappelijk samengesteld ingrediënt. Het bevat ook vitamine C, B3 en Chroom, samen met fytonutriënten. Chroom in de juiste dosering helpt het hongergevoel te verminderen op een verantwoorde manier!

Wil je het proberen? Bestel hier deze gezonde Afslankcapsules voordelig op Bodyupgrading.nl.

Veel succes! We zijn benieuwd naar jouw resultaten en aarzel niet om ons tijdens werkdagen te bellen met eventuele vragen!

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 45 reviews.