Frea de Vente - BodyUpgrading

Eet jij wel genoeg?

Eet jij wel genoeg? Hoe kom ik aan, of hoe val ik af? Wij vertellen het je in onze inspirerende blog!

Wij begeleiden elke klant die dat wil en aangeeft naar zijn/haar doel want:

Eet je bv. wel genoeg gebalanceerd of beperk je calorieen?

Je gewicht zegt lang niet alles van je vet vanbinnen en rond je organen, wat gevaarlijk kan zijn.

Door te weinig uitgebalanceerd en calorisch laag te eten (lijnen, crash-dieeten enz.)  krijg je dus tekorten, je brein zegt dan: Vet vasthouden en spieren afbreken, waardoor je gewicht wel naar beneden kan gaan, maar je lichaam houd het vet vast tot het laatst en gaat dan spierweefsel afbreken. Vet is licht van gewicht en spieren zijn zwaar, snel afvallen heeft dus geen zin.

Ook zien we recreatieve sporters die hun voeding niet op sporten hebben aangepast, hebben veel meer voedingsstoffen nodig, niemand houdt veel sporten zijn hele leven vol en vet op verkeerde plaatsen gaat vaak niet goed weg, bv je buik.

WETENSCHAPSRAPPORTEN  verklaren nu dat AFVALLEN slechts 20% VETVERLIES  geeft bij sporten (meer voegt geen afslankresultaat toe}.

MAAR… 80% afvallen is verantwoordelijk om uitgebalanceerde laagcalorische voeding te eten. Daarom hebben we zoveel resultaat met de voeding van Herbalife Nutrition, wat ook in 2022 weer op rij uitgeroepen is tot DE nummer 1 beste uitgebalanceerde laagcalorische voeding.

Herbalife Nutrition  heeft de  H24 verantwoorde voedingslijn voor serieuze sporters, ook op lange duur.

Voor wie AF WIL VALLEN geldt: je valt goed af, meestal 1 kledingmaat per maand als je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt met 2 Herbalife Nutrition Shakes of maaltijdrepen, en 1 koolhydraatbeperkte warme maaltijd met 80 gram vis/kip/kalkoen of vlees of vegetarisch en minimaal 250 gram groenten eet.  Je hoefy dus niet te sporten maar wel veel bewegen en wat spiertraining helpt.

Sporen is gezond, maar…je kunt niet zomaar gaan sporten en afvallen, dat lijkt mooi , maar je cellen bouwen op langere duur veel tekorten op, wat het tegenovergestelde effect heeft ook al voel je je fitter door de zuurstoftoename in je bloed. Ook bij fitness of endurance sport kunnen we  je een veel beter en verantwoord advies geven voor kracht en conditie! Daar is de  sport H24 lijn voor.

Zelf heb ik al 28 jaar dezelfde kledingmaat en voel me uitstekend, een gezonde levenswijze omvat veel meer en geen honger en minder verkeerde trek, hoewel je eigenlijk alles kan eten als je weet hoe. Daarom ben ik zo gepassioneerd omdat het echt eenvoudig kan, ik leg het uit:

Bij voorbeeld: Een lekkerder ontbijt kan ik me niet voorstellen, nog steeds na 28 jaar een Herbalife Shake met zoveel variaties.. In een hotel eten we ook wel het ontbijt, dat is vaak ook lekker en dat mag natuurlijk ook gewoon, maar 2 uur daarna zakken we in en worden we moe, terwijl we weer trek hebben, we hebben dan zelfs minimaal 2x zoveel calorieen op. Voor ons niet erg, ook vakanties en feestjes niet, geen probleem ,we kunnen het   daarbij of daarna snel met onze “extra voedingswapens van “Herbalife Nutrition” en zonder moeite regelen.

Mensen kunnen mijn leeftijd meestal niet schatten en dat horen we ook van elke klant op termijn die dit gezonde ontbijt blijft eten ( waar alles inzit in de juiste verhouding} Dit is nadat je je doel bereikt hebt Vergeet niet dat je lichaam toch wel 1 jaar nodig heeft want na jou doel  bereikt te hebben gaat jou  lichaam (je brein) na een periode precies aanvoelen waar je trek in hebt  en dat is voor 80% precies wat je nodig hebt aan voedingstoffen de rest van de dag. Vergeet je 2 of 3 tussendoortjes niet met veel goede proteinen, ook heb ik veel  tips voor je! de beller is sneller!

Het is dus heel simpel en de oplossing om niet weer terug te vallen in een oud  patroon. En denk niet dat je dan niks  mag, NEE eigenlijk mag je alles eten, alleen hoe is belangrijk, en daar zijn wij in gespecialiseerd na zoveel jaren en tevreden klanten.

De gebruiksaanwijzing is niet anders als gewoon zo eenvoudig, maar we zijn als Bodyupgrading overdag telefonisch bereikbaar en ook per mail om je te helpen met tips of vragen indien nodig. We helpen je graag. Bestellen doe je op de webshop www.bodyupgrading.nl en het komt snel naar je toe, ik kan niet wachten om ook jou blij te maken! we hebben 5 sterren van heel veel klanten dat zegt wat!

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.