Frea de Vente - BodyUpgrading

Het nieuwe Herbalife Nutrition kookboek

Het Herbalife Nutrition kookboek volume 1 - 80 karakteristieke gerechten ui Europa en Afrika

In tegenstelling tot wat men vaak denkt is het eigenlijk niet zo heel moeilijk altijd gezond te eten. Herbeleef koken met het nieuwe kookboek van Herbalife en ontdek dat het eenvoudig is een gezondere levensstijl aan te houden.

Het kookboek van Herbalife met 80 recepten

Wij van Bodyupgrading zijn erg blij met de nieuwste aanwinst in de Herbalife familie. Want naast goede en gezonde voedingsstoffen vinden we het ook heerlijk om lekker te eten.

De komst van de Herbalife Nutrition kookboek krijgt van ons dan ook een warm welkom.

Wetenschappelijk getest

Getest door het Research and Development team van Herbalife en een professionele chef-kok. Zo bent u niet alleen verzekert van een goede smaak. U weet ook dat alle gerechten een positieve en gebalanceerde toevoeging zijn aan uw dagelijkse voeding.

Van gemak tot culinair

Er is voor ieder wat wilt, gemakkelijke recepten tot culinaire kennismaking met nieuwe texturen en smaken. Van snacks voor mee onderweg tot heerlijk uitgebreid tafelen met eenvoudig te bereiden recepten.

Zoals u dat gewend bent van Herbalife zijn alle recepten voorzien van uitgebreide voedingsinformatie, zijn vegetarische of veganistische recepten duidelijk aangegeven en wordt er gebruik gemaakt van de bestaande producten van Herbalife Nutrition.

Verschillende gerechten

Met 80 kenmerkende gerechten uit Europa en Afrika maakt u niet alleen kennis met gerechten uit verschillende landen, u zult versteld staan van de bijzondere smaken die deze landen u brengen.

Bestel uw exemplaar van het Herbalife kookboek nu online

Ontdek nu zelf hoe eenvoudig het is om gezond en uitgebalanceerd te koken. Dat het gemakkelijk kan zijn een gezonde levensstijl aan te houden. Koop het kookboek van Herbalife dan nu gemakkelijk en snel online bij Bodyupgrading.

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.