Frea de Vente - BodyUpgrading

hoeveel kan jij afvallen met Herbalife?

Gezond afvallen met Herbalife - 10 tips!

Hoeveel kan jij afvallen met Herbalife uitgebalanceerde ,laagcalorische voedingsproducten? in welke periode?

Ik stel je voor aan 2 klanten die onlangs zijn gestart:

1. Mevrouw D die flink aangekomen was, ook doordat ze in de overgang zit, startte al eind juni dwars door de zomer vakantietijd met  afwisselend: 2 Herbalife shakes en om en om  1 lekkere Express maaltijdreep van Herbalife en koolhydraatarme maaltijd met meer rauwkost als extraatje, wel 1,5 liter water , koffie, Herbalife thee en 1 wijntje per dag en bijbehorende lekkere multivezeldrank, de Herbalife theedrank en 2  tabletten Phyto per dag. ZE VOELT ZICH ZOVEEL FITTER DAT ZE NU WEER IS GAAN SPORTEN NA LANGE TIJD!!!! dat is omgedraaid van eerst sporten en dan met Herbalife afvallen! Omgedraaid gaat veel makkelijker en sneller dan een moeizame inspanning, verantwoord  afvallen duurt met alleen beweging veel te lang. Ze heeft tijdens het afslankprogramma niet eens extra bewogen of gesport! Beter is altijd de combi!!!Meer bewegen en/of sporten(2x p wk)

Haar resultaten:10,5 cm op de buik, 17cm op de taille, 4cm op de heup en 6cm per bovenbeen kreeg ik door begin september dat is dus in 3 maanden!

2. Meneer L is al 81 jaar, op die leeftijd dus omswitchen naar een gezonde lifestyle is niet vanzelfsprekend, maar wat schets mijn verbazing? Doordat hij totaal geen honger had en meer energie kreeg ging  hij zijn gewoontes veranderen zonder moeite, hij eet consequent 2 shakes met een schepje multivezeldrank van Herbalife erdoor, 1 shake in yoghurt en 1 in melk, drinkt nu ook veel meer water in plaats van elke dag bier of sap. Hij is een snoepliefhebber dus eet elke dag een citroenbar die hij in stukjes over de dag verdeeld uit de koelkast en dat in plaats van snoep en koekjes. Fruit eet hij nu niet veel waardoor hij geen trek daarna krijgt, savonds een appel. Hij mocht best af en toe wat anders lekkers, een ijsje  of iets bij de koffie, want als je dat niet elke dag doet blijf je toch vet verbranden met Herbalife,maar hij is zo gemotiveerd dat hij het hierbij laat.

Ook wandelt hij nu 4x wandelen in plaats van 2x per dag doordat hij meer energie heeft en hij is vrolijker zegt hij, niet zo gek als je alle benodigde voedingsstoffen , mineralen, enzymen enz. in de juiste hoeveelheid binnen krijgt.

Nu zijn resultaat na 3 weken: 10 cm van de buik af en 4 kilo, dat is nog eens vet verbranden! Want vet is licht terwijl hij zijn spieren voedt met de Herbalife shakes.Deze RESULTATEN ZIJN GEWOON MOGELIJK, IEDEREEN KAN RESULTAAT OP ELKE LEEFTIJD HALEN !!

Wil jij dat ook en ben je gemotiveerd? Bestel dan 1 van onze onze AFSLANKPROGRAMMA’S op bodyupgrading.nl, je mag me tussen 10 en 18 uur ook altijd bellen met vragen!!

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 45 reviews.