Frea de Vente - BodyUpgrading

Hoeveel proteïne per dag heb je nodig?

Hoeveel proteïne per dag heb je nodig?

Iedereen die zoekt naar een gezonde levenswijze wordt geconfronteerd met  het meer eten van proteïne. Maar zijn alle proteinen (soorten eiwit) wel gezond? Is bijvoorbeeld SOJA wel gezond op lange duur als je het dagelijks eet? Hoeveel proteïne per dag heb je eigenlijk nodig?

Ik zag bijvoorbeeld de laatste onderzoeken van de universiteit van Wageningen over “feiten of  fabels over SOJA“.

Je zult zien dat in de langdurige onderzoeken de fabels over SOJA op lange duur eten, kans om  eerder borstkanker en ook prostaatkanker te krijgen juist het omgekeerde waar is, het blijkt juist te beschermen daartegen en gewoon heel goed te zijn. Ben je allergisch voor soja (komt weinig voor) neem dan de heerlijke FREE off Formule 1 Shake van Herbalife Nutrition.

Maar in het kort komt het erop neer dat Soja heel gezond is en de beste vervanging voor vlees.

De meeste mensen verdragen het ook beter als tarweproteinen.

Hoeveel proteïne per dag je nodig hebt hangt af van gewicht, leeftijd, mate van activiteit.

Iedereen heeft verdeling met proteinen door de dag heen nodig omdat je lichaam maar weinig eiwit in 1x op kan nemen.

Onafhankelijke Wetenschappelijke studies adviseren:

Ben je niet actief en tevreden over je gewicht ? Dan heb je 0,8 tot 1 gram per lichaamsgewicht nodig.

Heb je een actieve levensstijl dan heb je minimaal 1,6 gr per kg lichaamsgewicht nodig.

Wil je afslanken? Dan heb je  2-2,2 gram per kg lichaamsgewicht nodig.

Hoe ouder je bent, hoe meer je nodig hebt omdat van nature je spieren afbreken en je ook minder eet, maar zonder een paar keer per dag goed te bewegen kunnen proteinen om je spieren op te bouwen of minimaal in stand te houden, niet goed verwerkt worden.

Sport je? Er zijn 2 soorten sport: Krachttraining voor spieropbouw en Endurance sporten zoals wielrennen, hardlopen, voetballen.

Voor Krachttraining heb je 1,6 tot 2,2 gram per kg lichaamsgewicht nodig en na (of tijdens na 1 uur) training nog een extra speciale shake nodig.

Voor Langduursporten heb je 1,2-1,6 gram per kg lichaamsgewicht nodig om verantwoord te sporten

Gelukkig heeft HERBALIFE NUTRITION alles precies afgestemd op jou verantwoorde behoefte, zo simpel, je hoeft geen calorieen te tellen of  na te denken en je ziet het resultaat en je voelt het en ziet het aan je prestaties, dat maakt je blij!

HERBALIFE NUTRITION HEEFT AL 30 JAAR ZIJN EIGEN SOJAVELDEN WEELDWIJD ,dus geen zorgen over het klimaat.

Wij voelen ons nog steeds fit en slank na 29 jaar onafgebroken de heerlijke Shakes als ontbijt of regelmatig ook de lekkere maaltijd vervangende repen te eten. Dagelijks de vele verantwoorde  proteinen tussendoortjes van Herbalife Nutrition voedt daarbij onze spieren en helpt de vetverbranding op peil te houden, dus het gaat vanzelf ook hebben we maar weinig  trek in ongezonde dingen, hoewel we alles mogen eten. Leeftijd schatten is dan ook altijd mis, heel fijn als je ouder bent. Ik adviseer ook persoonlijk als je vragen hebt.

Wist je dat, als je meer proteinen begint te eten,  je ook minder koolhydraten moet eten? proteinen hebben nl ook calorieen eet daarom koolhydraatbeperkt .

Vaak hebben de snacks in de winkel zoveel zoetstoffen  en wat zit er voor proteine in ?  Er zijn veel soorten proteinenshakes om nog niet te spreken over de enorme zakken proteinen voor de sport. Denk eens aan je gezondheidswaarde.

Als er in Sportproteinen geen uitgebalanceerde goedgekeurde reeks vitaminen, enzymen enz.  inzitten blazen je spieren bij fitness alleen maar op, lijkt gaaf, maar het is gebakken lucht en dat merk je pas als je stopt , het heeft ook geen waarde voor je gezondheid, in tegendeel. Je hebt zoveel meer en verantwoorde proteinen nodig. Zie ook onze H24 lijn (hoogwaardig en uitgebalanceed, net als de hele voeding en supplementenlijn) in de webshop, alle akties liggen rond 46% korting , ongelofelijk maar waar, lekker voordelig, nieuwe producten en snel bij je en…ik ben er voor je om je te ondersteunen en adviseren in wat jij wilt bereiken

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.