Frea de Vente - BodyUpgrading

Hoeveel water moeten we eigenlijk drinken?

Water drinken is essentieel voor een goede gezondheid op lange duur, dat is alom bekend.  Maar waarom?

Ten eerste bestaan wijzelf voor een groot deel uit uit water en aanvullen van water is het meest logisch.

Waarom water in plaats van bv. koffie, thee of bier? Het antwoord is eenvoudig. We douchen toch ook niet met koffie, thee of bier ? Dat reinigt niet en spoelt de afvalstoffen die overblijven van onze voeding en door stress enz. IN ONS LICHAAM dus ook niet echt weg uit ons lichaam. Koffie onttrek zelfs water, vandaar dat je in Frankrijk bijvoorbeeld altijd een glaasje water bij de koffie krijgt.

Onze binnenkant bepaalt ook onze buitenkant! Alle processen in ons lichaam bepalen tevens onze gezondheid en onze buitenkant.

Gezond en fit worden en blijven begint met water!

Om meer energie en balans te blijven bewaren of af te willen vallen, is het noodzakelijk voldoende :”plat” water te drinken.

Als we echt vet aan het verbranden zijn (en geen spieren) met het op de juiste wijze gebruiken van  de caloriearme uitgebalanceede voeding van het Hebalife Nutrition Afslankprogramma, dan plassen we verbandt vet makkelijk uit, je ziet het soms als kralen op de urine drijven.

Hoeveel water we naast de aanbevolen hoeveelheid voor iedereen nodig hebben, wordt bepaald door het klimaat, de werkzaamheden wel of niet inspannend bewegen en sporten.

De algemene regel voor waterdrinken ivm behoud van gezondheid-en tijdens afslankprogramma is :

*30cc puur water per lichaamsgewicht. Je bent bv 70 kilo, dan heb je 2.10 liter water per dag nodig. Dat lijkt veel maar je mag de zuiverende en vetverbranding-bevorderende kruidenthee van Herbalife Nutrition meerekenen, dat scheelt. Voer het op bij bovengenoemde omstandigheden/inspanningen.

Tips:

*Vul s’morgens een paar drinkflesjes of een water(of iets van frisdrankfles) met water voor de hele dag. Zet dat op je aanrecht, neem die altijd mee naar je werk, sport, op de fiets of in de auto en drink er regelmatig van. Zo heb je de controle dat je genoeg binnenkrijgt. Pas op: Gebruik je gezond verstand, overdrijven hoeft ook niet! Onze ervaring is dat het gewoon een normale lifestyle is geworden en water altijd heerlijk is!

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.