Frea de Vente - BodyUpgrading

Nieuwe info over Active Mind complex

Als Bodyupgrading zijn we heel enthousiast over dit NIEUW gelanceerde product! We houden ervan dat resultaten worden behaald met voeding uit de natuur.

Herbalife Nutrition gaat zich steeds verder ontwikkelen volgens de nieuwste wetenschap en onderzoeken om  aan speciale behoeften in deze tijd bij te dragen.

Nieuw UNIEK voedingsproduct wat wetenschappelijk en ontwikkeld en getest is en FDA goedgekeurd.

Alle voedingsproducten van Herbalife Nutrition zijn UNIEK.

Deskundig ontwikkeld met neumentix(TM) een wetenschappelijk  bewezen ingredient  met een unieke combinatie.

Onze Cognetieve gezondheid heeft ook de juiste voedingsondersteuning nodig en blijkt dan echt nodig in deze tijd, zeker als je actief bent, je studeert of je bent ouder.

Dit Product van Herbalife Nurition bevat een unieke combinatie  van natuurlijk verkregen POLYFENOLEN waaronder Rozemarinazuur.

Bevat Foliumzuur wat bijdraagt aan  normale mentale prestaties van het zenuwgestel.

vit. C.B6, B12 dragen bij om normale psychologische functies te helpen ondersteunen.

GLUTENVRIJ

VEGANISTISCH

We zijn voor onszelf en naar jullie heel benieuwd naar de resultaten, whatsapp of mail je die? Ook na bv. 1- 3 maanden, zoals elke voedingsproduct heeft het soms even tijd nodig!!!!

Herbalife Nutrition is volop in beweging met de nieuwste vooraanstaande voedingsproducten lanceringen zoals je zeker gemerkt zult hebben, de reden dat wij na 29 jaar nog steeds door gaan met Herbalife  Nutrition en het zelf natuurlijk altijd eten als ontbijt me de nodige supplementen,is, dat we zoveel resultaten zien bij ons en bij onze vele klanten.

Probeer ACTIVE MIND COMPLEX ook eens, als dit bij je past, gebruik het serieus bij een gezonde lifestyle en de uitgebalanceerde lekkere shake of ontbijt van Herbalife Nutrition voor de beste resultaten.

We wensen je ook een goede ervaring met deze ondersteuning!!!

 

 

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 37 reviews.