Frea de Vente - BodyUpgrading

NIEUW: Active Mind complex!

Als Bodyupgrading zijn we heel enthousiast over dit NIEUW gelanceerde product! We houden ervan dat resultaten worden behaald met voeding uit de natuur. Alles richt zich op gezond en fit leven en  ouder worden. Denk ook eens aan mensen die veel spanning en matschappelijke druk ervaren, dat slurpt energie, die je nodig hebt om je hersenen te geven wat ze nodig hebben.

Herbalife Nutrition gaat zich steeds verder ontwikkelen volgens de nieuwste VOEDINGSwetenschap en onderzoeken om  aan speciale behoeften in deze tijd bij te dragen.

Nieuw UNIEK voedingsproduct : ACTIVE MIND COMPLEX! ,wat wetenschappelijk en ontwikkeld en getest is en FDA goedgekeurd(zeer veilig voor iedereen) 

Alle voedingsproducten van Herbalife Nutrition zijn UNIEK EN IEDERE VOLWASSENE KAN DIT GEBRUIKEN!

Deskundig ontwikkelde NEUMENTRIX(TM) is een wetenschappelijk  bewezen ingredient  voor Herbalife.

Even geduld voor de beste resultaten: Na 3 maanden heeft het merendeel optimaal resultaat in accuraatheid, geheugen en prestatievermogen en concentratie  merkbaar opgebouwd!

Onze Cognetieve gezondheid heeft VAAK MEER van de de juiste voedingsondersteuning nodig!

Dit Product van Herbalife Nutrition bevat tevens een unieke combinatie  van natuurlijk verkregen POLYFENOLEN waaronder Rozemarinazuur.

Bevat een lage dosering Foliumzuur en vitamine C,B6 en B12, wat bijdraagt aan  normale mentale prestaties van het zenuwgestel.

Het is glutenvrij en veganistisch.

De enige uitzondering die ontraden wordt is mensen met een bipolaire storing.

We zijn voor onszelf en naar jullie heel benieuwd naar de resultaten, whatsapp of mail je die?

Herbalife Nutrition is wereldwijd steeds  volop in beweging met de nieuwste vooraanstaande voedingsproducten lanceringen zoals je zeker gemerkt zult hebben, de reden dat wij na 30 jaar nog steeds door gaan met Herbalife  Nutrition en het zelf natuurlijk altijd eten als het lekkeste en makkelijkste ontbijt met veel variaties.

ACTIVE MIND COMPLEX, gewoon proberen,  gebruik het serieus bij een gezonde lifestyle !

Uitstekend bij een uitgebalanceerde lekkere shake of ontbijt van Herbalife Nutrition voor de beste resultaten.

We wensen je  een goede ervaring !!! We zijn er voor jou!

 

 

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.