Frea de Vente - BodyUpgrading

NIEUW!! F1 Express evenwichtige MAALTIJD repen cranberry/witte choc 7 repen

NIEUW! Heerlijke Express maaltijdvervangende repen, een uitgebalanceerde snelle maaltijd. Geniet de van heerlijke smaak, voor een makkelijke maaltijd in een gezonde, actieve levensstijl. Je houdt je energie! Als vervanging van een shake ook in het afslankprogramma als 2e maaltijd mogelijk.

Met maar 8 gram natuurlijke suiker is de inhoud gelijk aan een shake met de benodigde 25  uitgebalanceerde vitaminen en mineralen, proteïnen en koolhydraten. Gezonde vetten, geen suikers of chemische stoffen toegevoegd, wel gezonde Stevia. Hier houdt je een verzadigd gevoel aan over.

Heerlijk snel mee naar het werk of als lunch of snelle avondmaaltijd. Ook op vakantie, op de fiets of wandeltocht of in de auto. Niet eerst je broodjes smeren, geen broodgeknoei, ook heerlijk toch!

7 flinke repen  van 56 gram die maar €2,43 per stuk kosten voor een complete snelle  bv. lunchmaaltijd

MAKKELIJK EN LEKKER, GEWOON PROBEREN!!!

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.