Frea de Vente - BodyUpgrading

Onze AKTIE prijzen al gezien?

Lieve mensen,

Nog 6 weken  tot 7 juli 2024  zijn ALLE producten de voordeligste , wij werken nauw samen met Herbalife Nederland zodat alles snel en proffessioneel geregeld wordt. Wij gaan voor kwaliteit en kwantiteit!

Gewoon vergelijken en snel bestellen want

  1. Wij kunnen dit alleen maar doen doordat we heel veel klanten bedienen.

2. De zomer komt eraan, we gaan weer lekker naar buiten en willen fitter en slanker zijn nietwaar?

Even in  6 weken 1 of 2 maatjes gezond afvallen zonder honger en met meer energie door de goede voeding met een afslankpakket? H24 Sportproducten? Je kent de Kracht van de gezonde verantwoorde  Herbalife producten wel en wij hebben gewoon de laagste prijzen.

We horen vaak: Hoe kunnen jullie dat doen, dat is onmogelijk, ja wij zitten bijna op de inkoopprijzen, maar we leveren daarbij snel n de nieuwste producten altijd met een neeiuwe uitgebreide Brochure , daar vindt je ook alle nieuwe ontwikkelingen.

We hebben al een afslankmaandpakket voor  113,95 EUR, met o.a. 50 complete lekkere maaltijdvervangers en meer…

Lees ook de andere blogs met alle tips!

Ons team is toegewijd om alles  voor jou doel naar tevredenheid te verzorgen !

Kijk  snel op: bodyupgrading.nl   en start deze week nog!! Lekker voordelig!

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 45 reviews.