Frea de Vente - BodyUpgrading

Ook vragen over Herbalife Nutrition?

Feiten van Herbalife Nutrition  verpakkingen:

De VERPAKKINGEN zijn al meer als 20 jaar gemaakt van recycelbaar materiaal. In de USA staan al sinds 2000  recyclefabrieken die wij ook gezien hebben. Herbalife was toen al bewust van goed zijn voor het milieu, maar in Europa zijn ze nog steeds niet zover dat onze en andere verpakkingen door consumenten kunnen worden gerecycled, dus gooien we alle bussen en potten maar in de plastic verpakkingen, wat jammer. De lepels en shakers zijn echter wel van plastic

*Feiten over de SOJA van Herbalife Nutrition:

Dit bedrijf heeft op de schoonste delen van de wereld hun EIGEN velden van soja enz ne de productie voor  Nederland net als andere landen zeker niet gemanipuleerd!!!!

Nu in 2023 maakt Herbalife Nutrition zelfs een grote stap verder. De maatlepels zijn van suikerriet en zeer binnenkort bestelbaar, dus let op bodyupgrading.nl.!

Onderzoek: “Shakes helpen niet om af te vallen”:We zagen op TV 

We zagen op TV deze week een mededeling over afvallen dat shakes niet zouden helpen, dat zou best kunnen, winkels hebben een andere uitgangspunt en omdat die shakes met geen of weinig wetenschap toch tekorten geven in voedingsstoffen of juist teveel van andere  stoffen. Dan loop je  je inderdaad risico op jojo effect en honger. Probeer het verschil maar eens.

Shakes van Herbalife Nutrition zijn anders.  Als altijd marktleider nr 1 met miljoenen dagelijkse ontbijteters en mensen die vet kwijt willen raken zonder energieverlies of honger over de hele wereld, Met een groot wetenschapsteam  waaronder nobelwinnaars zijn de voedingsproducten van Herbalife Nutrition juist  en uitgebalanceerd en natuurlijk veilig en superlekker. Daar komt nog bij dat ze hoogwaardig zijn en je dus heel veel maaltijden hebt.

*Wijzelf van Bodyupgrading.nl, hebben  al bijna 30 jaar ervaring in het eten van dit heerlijke ontbijt en van de supplementen en non-stop mensen begeleiden met de Herbalife Nutrition voedingsproducten!

Gebruik het programma op de juiste manier en let op: DIT IS GEEN DIEET!! (die werken maar tijdelijk zoals je ws weet)Het is zo simpel, makkelijk en snel en lekker!!! en je  mag in principe alles verder eten hoor, vraag je mij HOE?

**********NEEM CONTACT MET ONS OP ZODRA U UW HERBALIFE NUTRITION PAKKET voor de 1e keer BINNEN HEEFT, WIJ HELPEN GRATIS natuurlijk om in elke situatie een GEPERSIONALISEERD advies te geven!!

Je kunt alle etiketten vinden en feiten wat werkelijk (FDA keuring)in de bussen en potjes zit op bodyupgrading.nl , je bent ook nog lekker voordelig uit bij ons, reken de maaltijdprijs ook maar gelijk uit!

WE horen graag van je!!!! en.. lees ook onze andere blogs, de moeite waard!

Gezonde groetjes,

Frea

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.