Frea de Vente - BodyUpgrading

Stabiel en Lyfestyle programma

FIT ZONDER JO-JO EFFECT

Ben je afgevallen? EN WIL Je zo blijven, geen jo-jo effect meer? Of wil je gewoon verbeteren in je Levensstijl? een betere verdeling van je opgebouwde vetweefsel? Tevens geeft deze Levenswijze ons al 30 jaar vrijheid en vreugde als het om fit en slank gaat ener goed uitzien!

Het zou ook TOTAL CONTROL kunnen heten, want het maakt echt blij als jij aan het roer staat van je eet- en leefpatroon ipv de verleidingen en zogenaamd plezier in voeding waar je later spijt en van krijgt en moe van wordt.  Sla nooit je ontbijtshake over en eet 2 normale maaltijden en me proteinen erbij, overslaan = echt fout, je verzameld eerder vet en omdat je spieren afbreken denk je ook nog dat je afvalt

Het PRINCIPE is als de FIETSKETTING: Net als alle schakeltjes van een fietsketting, zo VINKT  je Onbewuste Brein alle benodigde voedingsstofjes ook de vele mineralen, vitaminen, vezels en botanische factoren, proteinen, koolhydraten en vetten AF als we er genoeg van hebben , dat is eigenlijk ook het geheim van de Herbalife Nutrition Wetenschap om langdurig slank en fit te kunnen blijven, dus een Levensstijl die je altijd vol kunt houden omdat het weinig moeite kost, keuzes zijn niet moeilijk en verleidingen veel makkelijker te weerstaan, ook al zie he er heerlijk uit.

SPELEN MET VOEDING EN VERJAARDAGEN VAKANTIES EN WEEKENDEN IS EENVOUDIG

Je kunt 80% van de calorieen zo doen en 20% van de calorische waarde smokkelen als je wilt in een stabiel programma.

Met  Vakantie:

Je kunt bv 8 dagen beste normaal meedoen (we raden wel 1 maaltijdvervanger van Herbalife Nutrition aan per dag). Eet voldoende rauwkost en proteine, je krijgt toch teveel calorieen binnen en je komt aan, maak er geen rpobleem van, neem TOTAL CONTROL, zo doe je dat

Als je terug bent ga je direkt 2 dagen (=80/20 regel)de volgende dag op 3 maaltijdvervangers zoals Express-repen /shakes en 1 a 2 proteinenmix Shakes naar behoefte. Je drinkt  40 cc water en thermo thee per lichaamsgewicht, je kunt er ook Phyto Complete en de vitaminen mineralen en vezels  bijnemen (dan gaat het sneller), let op, je mag geen honger hebben! Ik heb het gepresteert om in 1 week 5 kg aan te komen, maar in 2 dagen dit te doen was ik het kwijt. Niet lange als maximaal 3 dagen op alleen Hebalife Nutrition maaltijden hoor! Je darmen moeten daarna weer genoeg te doen hebben. Kick weer af van dagelijks alcohol.

FEESTJES/WEEKENDEN/FEESTDAGEN

Met feestjes en verjaardagen doe je lekker mee maar ga je je nooit te buiten, daar kan je echt last van krijgen! 1 dag= exact de dag erna 1 dag bovenstaande aanbeveling volgen. Met Kerst en oud en nieuw zijn we vaak 7 dagen aan het snoepen en fout eten, sla geen ontbijt over! Dat geldt altijd, dat helpt juist niet. Volg bovenstaand advies tot max. 3 dagen!

Mijn figuur en energie is er na bijna 30 jaar wel het bewijs van. Mijn lichaam (mijn onbewuste hersenen vragen  nl. precies wat ik nodig heb, en dat lijkt streng maar dat is het niet, het gaat gewoon vanzelf en niemand weet hoe ik ermee speel, dat kan jij ook, nooit meer JOJOen!

Vergeet niet dat veel beweging krijgt ook in de buitenlucht elke dag, wat  20% van je blijvend succes vormt! Ben je  een sporter? kijk dan naar de H24 SPORTVOEDING .

Wil je erbij sporten? dat  hoeft niet perse bij deze LYFESTYLE forever! Tenzij je er veel zin in hebt is mijn advies. Maar vraag jezelf af of je dat wel echt wilt? Dan niet mee als 2x per week in deze levensstijl. en…. Reken eens uit hoeveel geld je SPORTEN EEN LEVEN lang kost?

Je Lifestylecoach Frea

 

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.