Frea de Vente - BodyUpgrading

TUSSENDOORTJES, wat werkt mee?

Fijn he, tussendoortjes werken naast de Herbalife Nutrition Shakes en Maaltijd Express repen mee om de spieren en organen continu op te bouwen en vet te verbranden, die  worden overdag en na 2/3 uren met alle uitgebalanceerde voedingstoffen toch echt verteerd en opgenomen zijn en je best weer wat kunt eten.

Herbalife Nutrition is laag in calorieen, maar bevat wel alles wat je voor een aantal uren nodig hebt. Bij alle voeding geldt altijd dat ontbijt en lunch na 2/3 uren echt verteerd is en na de warme maaltijd na 3/4 uren.

Als je koolhydraat tussendoortje neemt bevat het altijd teveel suiker en nihiel in waarde, je wordt zelfs moe van koolhydraat tussendoortjes. Eerst lijk je fitter te worden door de suikers, maar dat is bedrog en heeft dus geen echte waarde.

O en wat heb ik in het begin moeite gehad om de ontbijtkoekverslaving onder de knie te krijgen. 30 jaar geleden hadden we nog geen verantwoorde proteïne tussendoortjes, nu wel. Ze zijn lekker en er is genoeg variatie. Je snijdt bv een proteinebar in plakjes bij de thee of ben je actief geweest, dan kan je ook een archieve bar nemen.

Maar je kunt ook zelf creatief aan de slag, let erop dat de proteinen hoger zijn als de koolhydraten en het niet teveel vet bevat.

VOORDEELDEN

Ga aan de slag met ons assortiment:
Ga aan de slag met onze proteine bakmix, een verantwoorde keuze, je vind genoeg recepten in de blogs of het Herbalife kookboek.

Of zet zelf wat in elkaar:
Maak een rijst- of maiscracker met een dikke laag cottagecheese (rijk aan proteïnen)  of hummus. Met daarop een plakje kipfilet en wat kruiden. Je kunt hem aankleden met schuine komkommer-plakken van 1cm.

Let wel op vetten:
Kaas ook 35 + is altijd nog erg vet. Ik zeg dus: koop een pakje met 5 tot 7 plakjes en probeer er een volle week mee te doen! Of een heel ei, maar dan niet elke dag en zonder iets. En denk ook eens aan een stukje ongepaneerde vis zoals haring of makreel.

Wil je niet alles helemaal zelf bedenken?
Herbalife Nutrition heeft het allemaal al voor je uitgebalanceerd, dus, wil je sneller afslanken, neem dan savonds bv een zakje soynuts of proteinechips of half om half. Noten zijn erg vet, pas daarmee op! Tussendoortjes mogen 2/3x per dag, zolang je ze afwisselt, dan helpt het zelfs mee: de spieren verbranden vet als ze gevoed worden.

SPORTEN ERBIJ is altijd goed maar dan ook altijd een proteineshake tussen de sport of een archievebar erna! DAT HELPT!!!!

2 tot 3x per dag doorwandelen 35 minuten of doorfietsen 3 x 5 km bv helpt je mee opweg naar een GEZONDE LIFESTYLE!

LET OP JE VOLGT EEN AFSLANKPROGRAMMA, zie ook de aparte Afslank Pagina of de blogs over gezond afvallen en waarom ik elke dag een shake drink.

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 45 reviews.