Frea de Vente - BodyUpgrading

Vakantietijd en Phyto Complete!

Beste mensen,

We krijgen veel positieve reacties over het nieuwste Herbalife supplement,  voor en zelfs appen mensen ons tijdens hun vakantie met hun matenlijstje, sommigen combineren een heerlijke vakantie met  het verantwoorde Herbalife afslankprogramma, PHYTO COMPLETE is een geweldig product om met name BUIKVET te helpen verminderen. Sommige mensen verliezen 2x zoveel centimeter op hun buik, 3 personen meer als 6 centimeter in 1 maand! Mannen en vrouwen! Ze voelen zich nog energieker en beter met de warme dagen.

Wij zijn er zo enthousiast over dat ik niet kan laten het aan jullie te vertellen.

Wel een waarschuwing met deze warme zomerdagen: DRINK GEEN 30cc WATER per kilo lichaamsgewicht maar 40-45cc!

Water heeft een reinigende werking en neemt het opgeloste vet ook makkelijker mee.

Weetje:  als je te weinig water drinkt hou je juist meer vocht vast!

Het goede nieuws: de Herbalife thee doet ook mee!

Omdat de   Herbalife iNSTANT theedrank met kruidenextracten ook een reinigende functie heeft, mag die ook met het water meegerekend worden!!!

Herbalife theedrank is lekker, in poedervorm  lost het direkt op is heel makkelijk ook koud te drinken met ijs of in je flesje water!

Verkrijgbaar in :original 50 of 100gram, of citroen, perzik of framboos, deze laatste 3 zijn wat gezoet met stevia.

Lees wel altijd de gebruiksaanwijzingen van alle Herbalife producten en hou je daaraan voor het beste resultaat!

Wil je toch meer en anders eten en drinken op vakantie tijdens het afslankprogramma kan 2 manieren kiezen:

1. Het weinig of geen aankomprogramma met wel goede keuzes en minimaal 1 shake of Express maaltijdreep per dag en de Phyto Complete

2. Wil je vakantie vieren zonder Herbalife met alles erop en eraan, zal ik ons  3 DAGEN SYUCCESprogramma (wat we al jaren  een succes is om snel weer zo te zijn als voor je vakantie? Dat werkt alleen als je niet bang bent wat aan te komen!

Toen wij wat jaren terug kwamen van een 5 daagse cruise, was ik zelf 5 kilo aangekomen , ik schrok ervan, toen ontdekte ik het AFTER PARTY en VAKANTIE geheim om binnen een korte tijd alles weer kwijt te zijn, maar het werk alleen DIREKT na je vakantie!

In 1 van de volgende blogs zal ik  ons “3 daagse” na de vakantie snel en verantwoord AFTER HOLIDAY afslankPROGRAMMA  vrijgeven, het werkte ook bij veel van onze klanten!

Blijf ons volgen en lees de blogs, onze jarenlange ervaring kan jou  helpen ! en… tijdens kantooruren mag je ons ook bellen met de nodige vragen!

FIJNE VAKANTIE TIJD!!!

Frea

Bodyupgrading.nl

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.