Frea de Vente - BodyUpgrading

Waarom drink ik elke dag een Herbalife Shake?

Herbalife shake Banaan asmond recept

Waarom is een sterke factor en heeft niet voor niets een sterke  motivatie in ons leven uitgewerkt.

Ik zal vertellen hoe ik er bij kom om elke dag een Herbalife shake te eten of drinken:

Altijd was ik lichamelijk niet zo fit en vaak ziek, hoewel ik daar met voeding en multivitaminen ook van alles aan deed. Ik runde in die tijd  een modellenbureau en dat was bijna 10 jaren ook hard werken, maar met veel plezier.

Totdat  in 1994 een model een paar bussen formula 1 Shakes van Herbalife Nutrition met de nodige aanvullende vitaminen en vezels op mijn buro:

Zo, dit ga je nu eens eten, je bent altijd ziek en zwak en je ziet er niet uit, dat was waar, want de make-uplagen werden  steeds dikker en ik kon me geen virussen veroorloven, met of zonder koorts, ik ging door, daar was het te druk voor.  Het was een supergoed lopend bedrijf met veel modeshows, fotografie enz.

Ik heb niet nagedacht maar ben het op haar strenge advies gaan eten, elke dag een ochtendshake en wat erbij hoorde, het was zo lekker dat ik gewoon doorging, in de eerste maanden nam ik meer poeder van de voeding als erop stond, mijn lichaam zoog het gewoon op.

Wat gebeurde? Na ongeveer 3 maanden begonnen diverse mensen die ik kende me aan te spreken:

Wat zie jij er goed uit Frea, wat heb jij gedaan?

Ik kon er niet omheen, iedereen die me kende zag en merkte het.  Ik werd ook strakker en kwam tegelijk een paar kilo aan, wat ik toen nog niet begreep, hoe dat werkte.  Ik werd ook veel fitter en niet vaak meer ziek. Toen ben ik na gaan denken, stel dat ik hier veel mensen echt mee kan helpen? Het model nodigde me uit naar een grote meeting, ik hoorde ook en zag ook veel resultaten van afslanken, mensen die hun oude kleding en foto’s meenamen en in die tijd ook van mensen ‘met ondergewicht die aankwamen of veel fitter werden.

Toen ging ik nadenken: Stel dat ik mijn bedrijf Modesta zou verkopen en helemaal Herbalife Nutrition mensen ging helpen, begin 1995 verkocht ik Modesta aan een in die tijd groot modellenburo uit Almelo die onder de naam Modesta alle modellen overnamen en verder gingen, en ik…. ik begon helemaal met niks alleen me die geweldige voeding en langzamerhand ging dat groeien en groeien en sommigen wilden ook doen wat ik deed, die kon ik ook helpen.

Het was nogal een stap want Modesta was op de top, maar ik was overtuigd met mijn resultaat en het resultaat  van ons gezin.

Tegenwoordig eten wij met onze kinderen en kleinkinderen en elke dag een Herbalife Shake.

VOELT ONS LICHAAM WAT WE ECHT NODIG HEBBEN? Jazeker, als we zijn ingesteld op genoeg geode voeding wel.

ETEN WIJ DAN NOOIT PATAT, PIZZAS ENZ? Jazeker maar niet elke dag.

Als we bv. met vakantie zijn ,dan vinden we het heerlijk om naast de Shake,  een Express Maaltijdreep onderweg te nemen, zodat we door kunnen gaan met fietsen of shoppen of op strand en vangen we de extra colorieeen van die dag weer op als we savonds uit eten gaan.

In een hotel nemen we wel het aangeboden ontbijt, ook lekker hoor, dan eten we ook veel te veel en gek maar dan hebben we vaak eind van de ochtend of eerder alweer honger, we missen toch al  de voedingsstoffen die we voor de dag nodig hebben.

We nemen dus altijd en overal de Herbalfe Nurition Shakes en heerlijke proteine aanvullingen voor de dag mee en we hoeven niet echt op dieet of zo, ons lichaam voelt nl precies wat we lekker vinden en van genieten en da is ook wat we nodig hebben

Gebak, ijsje, borrelplankje? Geen enkel probleem meer, we kunnen ermee spelen en dat is zo heerlijk.

Ik draag al heel mijn leven maatje 38 en hoewel ik in 5 dagen eens zonder Herbalife Nutrition shakes op een cruise 5 kilo aankwam (dat kan ik dus ook he). Ik heb het er ook weer binnen een week af, zonder me hongerig of futloos te voelen.

Ik hoop dat je mijn verhaal interessant vond!

Bent u geïnteresseerd in een gezondere levensstijl? Neem gerust contact met mij op!

Gezonde groetjes Frea

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 40 reviews.