Frea de Vente - BodyUpgrading

Waarom lukt het mij niet om vol te houden? Lees mijn 5 tips!

Wilde je fitter en slanker zijn in 2024? Een goed voornemen, maar een maand later is het al mislukt, herkenbaar? Je begon met lijnen, geen snoep, koek en snacks en sport of meer bewegen en ja dat hielp wat, 2 of 3 kg eraf en toen verslofte het. Is dit herkenbaar?

We komen bijvoorbeeld mensen tegen, die maar 2x per dag eten. Maar dat is natuurlijk niet de oplossing. Verder lopen ze elke dag 10.000 stappen of meer, op zich goed hoor maar daar moet meer goede voeding en de juiste proteïnen tegenover staan. anders val je op je spieren af en je dikke buik blijft gewoon!  Afvallen stagneert.

Ik zal uitleggen waarom dat niet werkt. Afvallen kan door 20% beweging en sport en voor maar liefst 80% door voeding worden beïnvloedt volgens alle onafhankelijke wetenschappelijke studies wereldwijd! ALLES GEBEURD IN JE HOOFD! Alleen als je voldoende voedingsstoffen en micronutrienten binnenkrijgt, wordt de behoefte om genoeg binnen te krijgen van iets afgevinkt in je hersenen. Er zijn tientallen behoeften die moeten worden afgevinkt.
Gevolg: je compenseert het door wat je ziet en behoefte aan hebt en niet hetgene is wat je nodig had. Je krijgt dan te weinig goede stoffen binnen en teveel van wat OVERSCHOT heet bv  koolhydraten, je vetstofwisseling wordt trager en je slaat vet op. Alle voeding is doorgekweekt, bevat te weinig van wat we eigenlijk nodig hebben om actief en slank te worden en blijven.

Daarom is vooraanstaande voedingswetenschap nodig om je een gezonde basis te geven waar tientallen voedigsnutieneten in de juiste verhoudingen in zitten die je echt nodig hebt. Je hoofd vinkt alle nutriënten af en daardoor heb je geen behoefte meer aan al die foute calorierijke dingen. In tegendeel: Je krijgt alles wat je nodig hebt binnen en het is uitgebalanceerd en laagcalorisch.

Dit zijn mijn 5 tips om vol te houden:
Tip 1: heroverweeg je benadering:
Begin met het begrijpen dat voeding de sleutel is tot blijvend gewichtsverlies. Het is niet alleen een kwestie van beweging, maar vooral van wat je eet.

Tip 2: Doorbreek de gewoontes: Ontdek waarom vasthouden aan slechts twee maaltijden per dag niet de oplossing is. Herbalife Nutrition gelooft in de kracht van drie uitgebalanceerde maaltijden per dag.

Tip 3: Begrijp de 80/20 regel: Realiseer je dat gewichtsverlies voor 80% wordt beïnvloed door voeding en slechts 20% door beweging. Dit wordt ondersteund door wetenschappelijke studies wereldwijd.

Tip 4: Zet in op je mindset: Begrijp dat gewichtsverlies begint in je hoofd. Voldoende voedingsstoffen zijn essentieel om de behoefte aan ongezonde voeding te verminderen. Herbalife Nutrition biedt de juiste basis.

Tip 5: Maak een simpele stappen: Eet dagelijks drie verantwoorde Herbalife maaltijden. Hierdoor voorkom je dat je lichaam vet vasthoudt en kun je genieten van een actief en slank leven. Dit past moeiteloos in jouw drukke schema.

 

Ik ben in 1994 zelf begonnen en ben hét bewijs van genieten zonder nadenken. Door de juiste basis een een doorlopende vetverbranding kan ik alles eten.

Nu je dit weet, waarom probeer je het niet zelf?

Ik wil je graag helpen met advies en tips als je er niet uitkomt. Het is zo lekker en simpel in je drukke leven te passen en HET WERKT als je eenvoudig de adviezen leest en onze blogs leest!!!

 

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 43 reviews.