Frea de Vente - BodyUpgrading

NIEUW: Phyto werkt tegen BUIKVET!!!

Lees deze blog en je weet dat je het echt nodig kan hebben.  Net op voorraad bij ons, voordelig en snel geleverd, daarbij moet ik zeggen dat ik het nog niet geprobeerd, zo nieuw is het, maar het is voor mij ook niet nodig, maar wel voor 70% van de mensen hoor! van 18 tot 100 jaar! ik hou je op de hoogte hoe het de klanten vergaat! Want Herbalife werkt altijd als je het goed doet met een doel en zonder honger!

Weer een NIEUW product?  Ja , en…. dat is nodig. O wat ben ik hier weer enthousiast over. Het is natuurlijk veilig en het werkt! Slik dus niet zomaar iets, wat horen we ook andere verhalen ….het gaat om jou gezondheid he! Maar dat buikvet wil je toch wel liever vanaf!

De wetenschap van het grote wereldwijde voedingsbedrijf Herbalife Nutrition blijft altijd ontwikkelen en voldoende wetenschappelijke onderzoeken doen naar veiligheid en resultaat,  om marktleider te blijven om onze energie en gezondheid , maar Phyto doet  meer.

Je verliest ook makkelijker buikvet!! Dat is echt goed nieuws. Wist je dat een vrouw maximaal 85cm omvang om de buik mag hebben om gezond te blijven en een man 95 cm?  Daarboven wordt het buikvet ongezond en zelfs gevaarlijk, oei! gemeen he! Maar dat is toch algemeen bekend. Natuurlijk zijn de afslankprogramma,s van Herbalife Nutrition ook uniek, beschermend en verrassend op elk gebied. Maar omdat de problemen met overgewicht toenemen willen we allemaal FIT en SLANK blijven ,met  uitgebalanceerde goede voeding en beweging.

Wat is PHYTO Complete en wat doet het?

*Een NIEUW gewichtsbeheersingsproduct in de vorm van capsules.

*Het belangrijkste ingredient is Fiit-ns (R) *

*Verder Fytonutrienten uit guarana, groene thee, grapefruit, druiven en zwarte wortel leveren een krachtige antioxiderende werking op.

*Vitamine C en B3 leveren nog extra energie aan het metabolisme terwijl Chroom bijdraagt aan een normale bloedsuikerspiegel.

Hoe en wanneer gebruik je het? Gewoon bij je ochtendshake 2 capsules voor die dag, zo simpel en meten he! Bewezen is behoorlijk cm resultaat na 12 tot 16 weken, het is veilige voeding, geef het dus wat tijd terwijl je het simpele en lekkere afslankprogramma volgt als je ook kledingmaten kwijt wilt.

Ben je verder tevreden, alleen dat buikje he! volg dan het gzondheidsprogramma met 1 shake en verantwoorde voeding met elke dag wat gezonde beweging zoals je gewend bent  en voeg Phyto toe en ook dat werkt plaatselijk!

Vraag: kan ik de Thermo thee er nog bij nemen? Jazeker, je hebt 26mgr Guarana(en cafeine) bij 2 capsules en je mag zeker 200 mgr per dag hebben.

Meet weten? De QR code op het etiket vertelt je nog meer. Gewoon proberen toch? En laat me je resultaat energie en buikvet weten!

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.