Frea de Vente - BodyUpgrading

Wij doen mee met BLACK FRIDAY

Met dank aan jullie voor alle bestellingen, beoordelingen, de contacten en vermelde resultaten (we zijn trots op de unanieme 5 sterren) geven we nu t/m 2 december 2023 een groot voordeel weg.

Veel te leuk om  een aanbieding te krijgen die eerlijk is om een echt groot voordeel te zijn!!!!

We zijn altijd scherp in prijs maar dit slaat alles! Kijk en vergelijk! Hier komt het:

ALLE NIEUWE SHAKEBUSSEN (MET MINIMAAL 25 UITGEBALANCEERDE MAALTIJDEN) ALLE SMAKEN

NU… VOOR maar €34,50!

Wij zijn al bijna 30 jaar een officieel MEMBER van HERBALIFE voedingsproducten met ongelofelijke resultaten in onze gezondheid, energie en uitstraling!

We voelen ons ook gezegend, sterker, energieker, ontspannener, zelfs verjongend met alle steeds nieuwe ontwikkelingen omtrent nieuwe producten die super zijn! Dat voorspelde Mark Hughes, de oprichter, in 1980 al en blijkt waar te zijn volgens velen!

Sinds 2017 hebben we nu ook deze geweldige webshop!! Alles wordt dezelfde dag nog op transport gezet (ivm bezorgdiensten binnen 3 werkdagen bezorgd)

Kijk en lees aub even wat er allemaal is veranderd op bodyupgrading.nl!

DOE DUS NU JE VOORDEEL MEE WANT Deze PRIJS KOMT NIET MEER TERUG!  www.bodyupgrading.nl

Namens ons team, met Passie,

Frea

 

Gerelateerd

Persoonlijke begeleiding

Frea de Vente van Body Upgrading International

Frea de Vente

Wij zijn sinds 1994 actief en hebben jarenlange ervaring als Herbalife Nutrition Member. Wij zijn gepassioneerd om u te begeleiden zoals u dat wenst, naar het doel wat u heeft. Vaker lekker bewegen per dag heeft 20% invloed op uw gewicht en gezondheid, goede voeding heeft volgens vele onderzoeken zelfs 80% invloed daarop, wilt u persoonlijk advies of begeleidt worden, laat het ons weten.

Sport u? Herbalife24 is marktleider in kracht of duursport en recreatieve sportvoeding.

Is uw doel gewichtsverlies dan is de Herbalife shake samen met een calorie beperkende maaltijd en levenswijze, de manier om af te slanken en toch voldoende bouwstoffen binnen te krijgen. Dat is belangrijk om ook een gezondere levenswijze te creëren voor uw toekomst. 

De waardering van www.bodyupgrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 40 reviews.